top of page

Fridykningsträning

Oavsett om du genomför en helkurs (Lap/Wave 1-4) eller crossover till Molchanovs så ingår ett 12-veckors träningsprogram.

Träningsprogrammet kallas "Base" och har fyra nivåer anpassat till den kurs och nivå du har. När du t.ex. när du genomfört en Lap/Wave 1 kurs så får du tillgång till Base 1. 

4.a.jpg

För att få tillgång till Base 2 rekommenderar vi att Lap/Wave 2 kursen genomförs, där du då genomfört 12 veckor av Base 1 träning och känner dig redo för nästa steg.

Base träningen ger dig kontinuitet i din träning, där kurserna är en slags avstämning på att du har den nivån som krävs för respektive steg.

 

Kraven för certifikation ska ses som lägsta krav dvs. du har redan genomfört sådana dyk med de djupen/längderna/tiderna enligt kurskraven flera gånger och känner dig bekväm med den ansträngningen såväl fysiskt som mental.

Du som genomför våra kurser i Stockholm har möjlighet att träna med oss två gånger i veckan för att bibehålla en bra nivå. Träningarna genomförs alltid tillsammans med andra fridykare,

där man aldrig dyker ensam.

Har du redan genomfört en fridykningskurs (Molchanovs, SSI, PADI, AIDA eller via SSDF) kan du givetvis träna med oss direkt! Kontakta oss för mer information i chatten nedan.

För att få tillgång till Base träningen krävs att du genomför en crossover till Molchanovs, eller tar en mer avancerad kurs med oss. På så sätt får du tillgång till alla de förmåner som Molchanovs Education erbjuder - såväl kurser, träning som utrustning (se poolkurser).

 

Våra instruktörer hjälper dig med kurser, träning samt utrustning, och de tränar även kontinuerligt själv samt genomför coachade träningar med Workout of the Week, Badges & Benchmarks.

Välkommen till Freedive Nordic!

poolpic.jpg
bottom of page